DAEN
DAEN
Østers- & Muslingepremiere
Se alle arrangementer
Det er en festdag i Danmarks Skaldyrshovedstad, når vi fejrer vores lækre skaldyr fra Limfjorden drysset med en ordentlig omgang festlig, maritim stemning. Fredag byder på Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle. Lørdag er der DM i Østersåbning, DM i Champagnesabling og Limfjordskokkene står klar med tastings kl. 12. Lørdag aften er der langbordsmiddag med skaldyr og DM finalerne kan opleves. Lørdag er der fri entré. Derudover er der en række arrangementer i byen og du kan også købe billetter til arrangementer på forhånd. Se mere herunder.

11/10 2024 kl. 17.30

Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle

Deltag i den nye eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Tjenerne deltager i en Tjener-Battle.

12/10 2024 kl. 11.30

Premieren og Limfjordskokke

Smag sæsonens første østers og muslinger, som er tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke. Smag friskåbnede østers fra Danmarksmesterskaberne i Østersåbning.

12/10 2024 kl. 17.30

Langbordsmiddag med skaldyr og DM

Vær med til denne premiereaften, hvor fadene med skaldyr sendes rundt ved langborde. Overvær finalerne i DM i Østersåbning og Champagnesabling.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022