DAEN
DAEN
OPHAV
Limfjordens skaldyr og søsport
Læs mere

Visionen

Ambitionen for det nye center er at skabe et plateau midt i Limfjorden, hvorfra man kan komme helt tæt på livet i og omkring fjorden. Stedet har til målsætning at være en ambassade og repræsentant for Limfjorden, med udgangspunkt i stedets herkomst, historie og rolle som gastronomisk og rekreativt mekka.

Baggrunden

Morsø Kommune har en helt særlig tilknytning til Limfjorden og dens ressourcer. Som en ø midt i fjorden er vandet en del af morsingboernes daglige liv, men især er skaldyrserhvervet på øen særligt værdifuldt for øen. Denne helt særegne position gjorde, at Morsø Kommune i 2018 fik bevilliget 17, 6 mio. kr. på finansloven til at etablere et modtagecenter for østersturisme.

OPHAV Limfjord

Læring og vidensdeling er hjørnesten i projektet OPHAV. Derfor er OPHAV Limfjord læringstjenesten etableret, som tilbud til alle undervisnings- og dagtilbud på Mors og på sigt til hele landet.

Organisation

OPHAV baserer sig på et bredt samarbejde på tværs af Limfjorden og med base på Mors
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV - Limfjordens skaldyr og søsport, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022