DAEN
DAEN
Østersfinalen
Se alle arrangementer
Finalen for sæsonens østersfiskeri fejres, hvor østers fra Limfjorden er i centrum. Velkommen til Østersfinalen i Danmarks Skaldyrshovedstad. Vi fejrer vores råvarer – østers og muslinger fra Limfjorden – inden sæsonen for fiskeriet slutter. Kig forbi til en hyggelig markedsdag den 20. april 2024

20/04 2024 kl. 10.30

Østersfinalen på Pakhustorvet

Oplev markedsdag med Oyster Grill, lokale produkter, østerssmagning mm. på Pakhustorvet i Skaldyrshovedstaden lørdag den 20. april 2024. Smag delikatesserne og oplev den hyggelige stemning tæt på havnen med det markante tidligere Steenbergs østerspakhus som omdrejningspunkt.

22/04 2023 kl. 19.00

Oyster Final Dinner

I det 150 år gamle pakhus byder kokketeamet inden for til afrunding af dagens Østersfinale. Vi byder på snack og 5 serveringer med forår og tilhørende mousserende og hvide vine.

22/04 2023 kl. 15.30

Whisky- & Østerssmagning med Talisker

Kom og oplev hvorfor whisky og østers passer så godt sammen. Til smagningen skal vi igennem fem fremragende Talisker aftapninger kombineret med tre østersserveringer, der er specielt tilpasset til netop den røgede smag fra whiskyen.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022