Skaldyrshovedstaden i Danmark inviterer igen til Wine & Dine med østers og muslinge fredag aften. Wine & Dine er fredag en eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren.
Fredag 13. oktober kl. 17.30
Telt på Havnen, Nykøbing Mors
Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af to af landets skarpeste mesterkokke - Mette Dahlgaard fra Falsters Kyst og Rasmus Overgaard Kardyb fra Limfjorden Hus. Mette Dahlgaard er årets gæstekok i samarbejde med vores lokale Limfjordens Hus med Rasmus Overgaard Kardyb i spidsen.
Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.
Mette Dahlgaard er opvokset på Mors. Hun er i dag kulinarisk direktør for Falsters Kyster og har tidligere været på Gemyse i Tivoli samt Geist.
Aftenen byder på velkomstbobler og snacks, 4-retters ultra lokal menu - fra vand, land og luft på Mors - og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt og avec.
Pris 1.495 kr. pr. kuvert
Snacks:
Kål terrin med musling, syltede glaskål og brunet smør
En hyldest til østers, Surdejs friterede østers, østers emulsion og sauce på østers
Dagens fangst fra auktionen dampet med svampe, bisque på strandkrabber og kål fra marken
Bagt æblesorbet med æblekompot, hyben, honning og pollen
Hertil velkomstbobler og vine til menuen samt kaffe/te med sødt og cognac/likør.
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet.
Se mere om weekendophold og bestil via dette link.