DAEN
DAEN
Wine & Dine – Østers og Muslinger
Find billetter
13. okt. 2023 15.30
Teltet på havnen, Nykøbing Mors

En oplevelse udover det sædvanlige

Skaldyrshovedstaden i Danmark inviterer igen til Wine & Dine med østers og muslinge fredag aften. Wine & Dine er fredag en eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren.

Fredag 13. oktober kl. 17.30
Telt på Havnen, Nykøbing Mors

Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af to af landets skarpeste mesterkokke - Mette Dahlgaard fra Falsters Kyst og Rasmus Overgaard Kardyb fra Limfjorden Hus. Mette Dahlgaard er årets gæstekok i samarbejde med vores lokale Limfjordens Hus med Rasmus Overgaard Kardyb i spidsen.

Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.   

Mette Dahlgaard er opvokset på Mors. Hun er i dag kulinarisk direktør for Falsters Kyster og har tidligere været på Gemyse i Tivoli samt Geist.  

Aftenen byder på velkomstbobler og snacks, 4-retters ultra lokal menu - fra vand, land og luft på Mors - og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt og avec.

Pris 1.495 kr. pr. kuvert

Book billetter via dette link,

Menuen fra 2022

Snacks:

  • Kål wrap med urter og tørrede muslinger
  • Vegansk Østers
  • Gougeres med Karl Johan creme

Kål terrin med musling, syltede glaskål og brunet smør

En hyldest til østers, Surdejs friterede østers, østers emulsion og sauce på østers

Dagens fangst fra auktionen dampet med svampe, bisque på strandkrabber og kål fra marken

Bagt æblesorbet med æblekompot, hyben, honning og pollen

Hertil velkomstbobler og vine til menuen samt kaffe/te med sødt og cognac/likør.

Weekendophold

Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet.

Se mere om weekendophold og bestil via dette link.

Find vej
Del denne side

Østers- & Muslingepremiere

Det er en festdag i Danmarks Skaldyrshovedstad, når vi fejrer vores lækre skaldyr fra Limfjorden drysset med en ordentlig omgang festlig, maritim stemning. Fredag byder på Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle. Lørdag er der DM i Østersåbning, DM i Champagnesabling og Limfjordskokkene står klar med tastings kl. 12. Lørdag aften er der langbordsmiddag med skaldyr og DM finalerne kan opleves. Lørdag er der fri entré. Derudover er der en række arrangementer i byen og du kan også købe billetter til arrangementer på forhånd. Se mere herunder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022