DAEN
DAEN
Whisky- & Østerssmagning med Talisker
Find billetter
22. apr. 2023 13.30
Steenbergs Hotel

Kom og oplev hvorfor whisky og østers passer så godt sammen. Til smagningen skal vi igennem fem fremragende Talisker aftapninger kombineret med tre østersserveringer, der er specielt tilpasset til netop den røgede smag fra whiskyen.

Spiritusekspert Henriette Echwald guider os igennem de fem Talisker aftapninger, og The Oyster King Jesper Voss tilbereder og introducere de tre forskellige østers serveringer.

Steenbergs Hotel & Brasserie, Nykøbing Mors
22. april kl. 15.30
Pris 245 kr. pr. person

Find vej
Del denne side

Østersfinalen

Finalen for sæsonens østersfiskeri fejres, hvor østers fra Limfjorden er i centrum. Velkommen til Østersfinalen i Danmarks Skaldyrshovedstad. Vi fejrer vores råvarer – østers og muslinger fra Limfjorden – inden sæsonen for fiskeriet slutter. Kig forbi til en hyggelig markedsdag den 20. april 2024
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022