Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.
Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet:
Oplev Østers- og Muslingepremieren i Danmarks Skaldyrshovedstad. Se mere om programmet for lørdag og søndag her.
Overnatning fredag-søndag med morgenmad Hotel Steenbergs, Danhostel m.fl., Wine og Dine fredag, fiske- og skaldyrsbuffet lørdag.
Pris pr. person fra 1.595 kr.
Der er mulighed for at tilkøbe Østerssafari, Wine & Dine, Limfjords-lunch, DM Tasting Menu mm.
Se mere om de forskellige weekendophold og bestil via dette link.
3-retters menu inkl. en unik vinmenu søndag
Bliv forkælet med DM kokkenes hovedret. Forret og dessert er tilberedt af kokkeforening Danmarks Youngchefs. Vinmenu med velkomstcocktail er udvalgt af konkurrencetjeneren. Tjenerne deltager i en Tjener Battle og bliver bedømt af et dommer-team. Gæsterne har fornøjelsen af at smage gastronomi i særklasse og med servering på højeste niveau.
DM Lunch & Wine er søndag til frokost i teltet på Havnen, hvor Østers- og Muslingepremieren holdes.
Opholdet er med overnatning søndag til mandag med morgenmad samt DM Lunch & Wine søndag
Danhostel - pris pr. person fra 1.295 kr. Bookes ved VisitMors via dette link.
Hotel Steenberg - pris pr. person fra 1.595 kr. Bookes ved VisitMors via dette link.
En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren med Wine & Dine med østers og muslinge fredag aften.
Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af to af landets skarpeste mesterkokke. Mette Dahlgaard er årets gæstekok i samarbejde med vores lokale Limfjordens Hus med Rasmus Overgaard Kardyb i spidsen.
Aftenen byder på velkomstbobler og snacks, 4-retters ultra lokal menu - fra vand, land og luft på Mors - og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt og avec.
Wine & Dine er fredag den 13. oktober kl. 17.30 i teltet på Havnen. Lørdag formiddag starter Østers- og Muslingepremieren samme sted.
Overnatning fredag-søndag med morgenmad Hotel Steenbergs, Danhostel m.fl., Wine og Dine fredag, fiske- og skaldyrsbuffet lørdag. Pris pr. person fra 3.090 kr.
Overnatning fredag-lørdag med morgenmad i Traneparken samt Wine og Dine. Pris pr. person fra 2.295 kr.