DAEN
DAEN
Weekendophold - Premieren
Find billetter
12. okt. 2023 22.00 - 15. okt. 2023 22.00
Havnen, Nykøbing M

Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.
Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet:

Ophold fredag - søndag 13.-15. oktober

Oplev Østers- og Muslingepremieren i Danmarks Skaldyrshovedstad. Se mere om programmet for lørdag og søndag her.

Overnatning fredag-søndag med morgenmad Hotel Steenbergs, Danhostel m.fl., Wine og Dine fredag, fiske- og skaldyrsbuffet lørdag.
Pris pr. person fra 1.595 kr.
Der er mulighed for at tilkøbe Østerssafari, Wine & Dine, Limfjords-lunch, DM Tasting Menu mm.

Se mere om de forskellige weekendophold og bestil via dette link.

Ophold 15.-16. oktober med DM Lunch & Wine

3-retters menu inkl. en unik vinmenu søndag

Bliv forkælet med DM kokkenes hovedret. Forret og dessert er tilberedt af kokkeforening Danmarks Youngchefs. Vinmenu med velkomstcocktail er udvalgt af konkurrencetjeneren. Tjenerne deltager i en Tjener Battle og bliver bedømt af et dommer-team. Gæsterne har fornøjelsen af at smage gastronomi i særklasse og med servering på højeste niveau.

DM Lunch & Wine er søndag til frokost i teltet på Havnen, hvor Østers- og Muslingepremieren holdes. 

Opholdet er med overnatning søndag til mandag med morgenmad samt DM Lunch & Wine søndag

Danhostel - pris pr. person fra 1.295 kr. Bookes ved VisitMors via dette link.

Hotel Steenberg - pris pr. person fra 1.595 kr. Bookes ved VisitMors via dette link.

Ophold 13.-14. oktober med Wine & Dine

En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren med Wine & Dine med østers og muslinge fredag aften.

Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af to af landets skarpeste mesterkokke. Mette Dahlgaard er årets gæstekok i samarbejde med vores lokale Limfjordens Hus med Rasmus Overgaard Kardyb i spidsen. 
Aftenen byder på velkomstbobler og snacks, 4-retters ultra lokal menu - fra vand, land og luft på Mors - og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt og avec.

Wine & Dine er fredag den  13. oktober kl. 17.30 i teltet på Havnen. Lørdag formiddag starter Østers- og Muslingepremieren samme sted. 

Overnatning fredag-søndag med morgenmad Hotel Steenbergs, Danhostel m.fl., Wine og Dine fredag, fiske- og skaldyrsbuffet lørdag. Pris pr. person fra 3.090 kr.

Overnatning fredag-lørdag med morgenmad i Traneparken samt Wine og Dine. Pris pr. person fra 2.295 kr.

Opholdet bookes ved VisitMors via dette link.

Billeder fra Premieren 2022
Del denne side

Østers- & Muslingepremiere

Det er en festdag i Danmarks Skaldyrshovedstad, når vi fejrer vores lækre skaldyr fra Limfjorden drysset med en ordentlig omgang festlig, maritim stemning. Fredag byder på Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle. Lørdag er der DM i Østersåbning, DM i Champagnesabling og Limfjordskokkene står klar med tastings kl. 12. Lørdag aften er der langbordsmiddag med skaldyr og DM finalerne kan opleves. Lørdag er der fri entré. Derudover er der en række arrangementer i byen og du kan også købe billetter til arrangementer på forhånd. Se mere herunder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022