Deltag i den eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.
Aftenen byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.
Tjenere deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin. Tjener-Battlen holdes i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark.
Kr. 1095,- pr. pers. inkl. vinmenu (ekskl. gebyr)
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Se mere om weekendophold og
bestil via dette link.
Tjener Battle 2024 - årets vært
Tjener Battle 2022 - årets vært
Se hvordan du deltager som tjener.
Konkurrencebetingelserne for 2025 er ved at blive udarbejdet og vil kunne se har på siden i 1. kvartal 2025.