
Deltag i den eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjordens Hus i 2020.
Aftenen byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.
Tjenerne deltager i en Tjener-Battle opdelt i senior og junior afdelinger og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin. Tjener-Battle holdes i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark.
Kr. 1195,- pr. pers. inkl. vinmenu (ekskl. gebyr)
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Du kan få en pakke, hvor Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle er med.
Se mere om weekendophold og bestil via dette link.


Tjener-Battle 2025 Senior
1. plads: Emil Pandrup fra Restaurant Calma
2. plads: Simone Westerberg fra Madklubben
3. plads: Amalie Druekær Rasmussen
Tjener-Battle 2025 Junior
1. plads: Mathilde Førster fra Sandvad Kro
2. plads: Magnus Dahl Rehnquist, fra Munkebjerg Hotel
3. plads: Louise Riber Jepsen fra Cafe Tankefryd
Tjener Battle 2024 - årets vært
Tjener Battle 2022 - årets vært


Se hvordan du deltager som tjener.
