DAEN
DAEN
Skaldyrsfestivalen
Find billetter
31. maj 2024 14.00 - 1. jun. 2024 21.00
Havnen, Nykøbing M

Skaldyrsfestivalen den 31. maj og 1. juni 2024

Glæd dig til Skaldyrsfestival 2024, som traditionen tro afholdes 1. weekend i juni. Havnen og torvene vil summe af liv og glade dage, og der vil være oplevelser for alle sanser. Så bestil billet til en af de forskellige buffeter, eller fester, eller kom forbi øen og besøg festivalpladsen eller torvene.Der er gratis adgang på havnen, musik, inspiration, nye smage, men med afsæt i skaldyrsfestivallens traditionelle limfjordsbidder.

Se mere om programmet på Skaldyrsfestival.dkWeekendophold

Se de forskellige weekendophold som er med overnatning inkl. morgenmad, billet til den store fiske- & skaldyrsbuffet og massevis af gode oplevelser på havnen.

Læs mere og book de forskellige weekendophold her.

Find vej
Del denne side

Skaldyrsfestivalen

Skaldyrsfestivalen er et mekka af madoplevelser, hygge, musik og aktiviteter for hele familien. Havnen i Nykøbing Mors sætter rammerne for Skaldyrsfestivalen 31. maj-1. juni 2024.
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022