Velkommen til Østersfinalen i Danmarks Skaldyrshovedstad. Vi fejrer vores råvarer – østers og andre skaldyr fra Limfjorden – inden sæsonen for fiskeriet slutter.
Smag delikatesserne og oplev den hyggelige stemning på Pakhustorvet tæt på havnen med skaldyrsretter, Oyster Grill og markedsdagen. Deltag i østerssafari og i restauranternes østersfinale-events.
For første gang vil Dansk skaldyrcenter være til stede på pladsen under Østersfinalen. Her vil vi vise og fortælle om nogle af de skaldyr, der findes i Limfjorden og som kan ende på tallerkenen hjemme hos dig. De har naturligvis også rørebassiner med fyldt med dyr, som du er velkommen til at undersøge nærmere.
Kl. 10.30 vil borgmester Hans Ejner Bertelsen åbne Østersfinalen hvor boderne åbner og aktiviteterne starter
Alle deltagere og oplevelser:
Oyster Grill med Oyster King
Tastings fra Kokkeforeningen Danmark og Morsø Jernstøberi
Østersåbnings Workshop og Østers Atlas
Markedsdag med specialiteter fra Thy og Mors
Mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med fjordens liv med Dansk Skaldyrcenter
Østerssafarier og arrangementer på Dansk Skaldyrcenter
Whisky- og Østerssmagning med Talisker
Smag på gode bobler hos Prebens Vinhandel
Skaldyr & Rosé Champagne på Cafe Holmen
Festlig finale middag på No. 1 Café og Bistro
Oyster Final Dinner på Steenbergs Hotel & Brasserie