DAEN
DAEN
OPHAV Organisation
Samarbejdspartnere og sponsorer

OPHAV er et ambitiøst projekt, der stræber efter at omfatte hele den vestlige Limfjord og skabe samarbejde på tværs af området. Målet er, at OPHAV skal fungere som en løftestang for den vestlige Limfjord, der skal fremstå som én samlet destination og fortælling.

Projektet har sit udgangspunkt på Mors og i Morsø Kommune. De nære lokale samarbejdspartnere og interessenter er organiseret i tre følgegrupper, der repræsenterer forskellige interesseområder i projektet: fjordens kulinariske skatkammer, fjordens liv og fjordens søsport og aktiviteter.

Andre lokale og regionale samarbejdspartnere inkluderer blandt andre Jyllandsakvariet, Ertebølle Stenaldercenter, Limfjordsmuseet, Klimatoriet, Destination Limfjorden, Glyngøre Maritime Center og Søsportscenter Vilsund. Projektets mål er at favne bredt i Limfjordsregionen og skabe endnu flere samarbejdspartnere på tværs af Limfjorden.

Realdania støtter OPHAV og har bevilget midler til at fuldføre den sidste del af projektets forarbejde. Dette sikrer et solidt fundament og en bæredygtig realisering samt fremtidig udvikling.

Del denne side
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022