DAEN
DAEN
Oplevelses- og Søsportcentret
Fonde bag OPHAV
Del

Realdania støtter det forberedende analysearbejde for OPHAV

Realdania har bevilget midler til den afsluttende fase af forberedelserne til OPHAV. Konkret støtter Realdania arbejdet med at udforme en bæredygtighedsvision for OPHAV som en attraktion og et lokalt samlingssted. Visionen skal omfatte bæredygtighed på tværs af klima- og miljømæssige, sociale, kulturelle og økonomiske aspekter.

Desuden vil projektets markedsanalyse, forretnings- og driftsmodel blive opdateret med den seneste viden og udvikling i området for at fastlægge den optimale størrelse for projektet. En bygherrerådgiver vil udarbejde et byggeprogram for den færdige bygning.

Analysearbejdet sigter mod at skabe et solidt fundament for at afholde en arkitektkonkurrence i 2024 for det kommende oplevelsescenter ved Nordhavnen i Nykøbing.

Del denne side
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Servicering af turister og gæster foregår på turistinformationen Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website www.destinationlimfjorden.dk
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022